L´oblit de Vukovar

Tant sols unes ratlles per dir que després de la sentència híbrida i equilibrista del Tribunal Penal Internacional sobre la (no?) responsabilitat de Sèrbia en el genocidi de Srebrenica, que rau en la memòria col·lectiva com un record sagnant (i com un fracàs sonat tant de la UE, com de l´ONU i l´OTAN), aquestes 8 línees volien fer recordar, també, l´oblidada ciutat croata de Vukovar, en la que l´acarnisssament de les forces paramilitars sèrbies van fer-la considerar la ciutat europea més destruida per un conflicte després de la Segona Guerra Mundial, i que sembla haver entrat per les organitzacions internacionals en l´oblit del passat. Trepitjant les dues ciutats frontereres amb Sèrbia, t´adones que les brases continuen enceses i l´esperança d´una UE que els abraçi sembla encara lluny. I que abraçi a Sèrbia encara més. Per pensar-hi…