Bon Sant Jordi 2007 !


Obriu l´armari, deixeu-hi la mandra, les noses i els problemes, i sortiu a fer un tomb per qualsevol ciutat, poble o vila d´aquest petit país perquè avui pels carrers i places es vendran bons desitjos, i amb roses i llibres, construirem noves il·lusions i farem sentir una mica millor la gent que ens envolta i el seu esglai serà la nostra recompensa. A més, avui és un d´aquells dies que es pot copsar amb majúscules l´arrelament de tots els catalans a la diada de Sant Jordi (de la que el Bisbe Oliba en fóu un dels més grans impulsors), el segon patró de Catalunya (des del 1888 la Mare de Déu de Montserrat li va prendre el primer lloc) i apendre i fer notar que quan és el poble, tot junt i sense exclusions, el que festeja la diada, aquest país enarbola i projecta la seva raó de ser, i ho fa amb convenciment propi i sense provocar ressentiment al·liè. Penseu-hi un ratet i us n´adonareu. Us deixo perquè vaig a obrir l´armari i a fer un tomb per la meva ciutat. Bon Sant Jordi 2007!