1,2,3 ja !


Ja hi som! Ahir a la mitjanit es donava a la Plaça Major de Vic el tret de sortida a la campanya d´infart per les municipals de Vic. Quedava enrera, però per molts present, l´últim eslògan de campanya de CIU d´ara fa 4 anys: “no passaran”. I no vam passar. Aquest cop tot sembla possible. Però fa quatre anys també ho semblava. A jutjar per la mida dels cartells de campanya, la batalla sembla decantar-se per la família dels cartells grans (CIU i ERC). Ahir a la nit, la plaça semblava el mercat de Calaf, però a aquestes alçades el peix està pràcticament venut. A cau d´orella i a la primera de canvi, ja sortien enquestes per tot arreu, algunes amb efecte “sorpresa” inclòs que situaven un empat tècnic a 7 regidors de CIU i PSC. D´altres que apuntaven que CIU salvava els mobles, amb 9 regidors, PSC amb 4, ERC amb 4-5, Anglada amb 3 i ICV 0. Ni CUP ni PP. O sigui, més contradictòries impossible. Alguns avançaven que el9nou obria portada amb enquesta. Més fals impossible. Deixeu-me que us digui, respecte dels partits grans, la meva modesta impressió personal: que de cara en fora tot es oli en un llum, i de cara en dins, tot són nervis i crits. Potser és que la galeria està plena però el camp és buit.
(foto:osona.com)