Riure és sa !

Riure és sa. I la veritat és que m´ha fet riure la portada d´El Jueves de l´últim número. Tot i que no en sóc lector, avui molts seran els que han intentat trobar-la. A Vic n´hi havien. El company Jordi Casals ha estat dels primers a penjar-la al seu bloc. Crec, però, que se n´ha fet un gra massa i la decisió del jutge Del Olmo d´ordenar retirar-ne tots els exemplars ha convertit el número 1573 d´aquesta revista en una obra de col·leccionista. Allò que hagués passat desapercebut per molts dels ciutadans, ara acabarà passant de boca en boca i la portada estarà a ulls de tothom. Una publicitat impagable per la revista satírica per excel·lència a Espanya amb 30 anys d´experiència a l´esquena. Però decisions com aquesta fan recordar la remor d´aquella “españa cañí” que alguns voldrien tornar dibuixar a l´horitzó. Al final, potser si que haurem d´agafar la porta i apagar el llum. I per cert, la decisió judicial m´ha despertat la curiositat per saber quina és la partida pressupostària que en els pressupostos generals de l´estat d´aquest any 2007 es destina a la lliure disposició del rei i la seva família: més de 8 mil·lions d´euros!! Això si que no fa riure, més aviat fa plorar.