Jo estimo la mama

Si tinguéssim totes les claus d´aquesta vida hi hauria tantes portes que no obriríem mai, que ens sobrarien la mitat de les claus. Però per desgràcia hi ha portes que tot i no voler-les obrir, el destí les obre quan menys t´ho esperes. I el càncer és una d´aquestes portes que tots voldríem tancada per sempre. En llençaríem la clau ben lluny si poguéssim. La nova campanya d´Osona Contra el Càncer, ESTIMO LA MAMA, és una oportunitat per llençar aquesta clau ben lluny, segurament no tant com voldríem, però de ben segur que si tots els osonencs i osonenques hi col·laborem l´enviarem força lluny. Estic segur que els milers de dones que arreu del món han patit, pateixen i patiran un càncer de mama, no acaben mai d´entendre perquè la vida els hi ha obert aquesta porta, però quan amb esforç, voluntat i tecnologia, aconsegueixen superar la malaltia, no tinc dubtes que, a partir de llavors, dediquen ben poc temps a entendre la vida, però en dediquen molt a disfrutar-la. Un record sentit a totes les dones que amb esforç, voluntat i perseverància, i amb l´ajuda de la família i dels bons metges, heu guanyat la malaltia i heu llançat la clau ben lluny. Per elles i per tots aquells que avui en viuen el drama, participa i ESTIMA LA MAMA!