Plenari embafat

Els posts dels plens de Vic cada vegada seran més curts perquè en el plenari ja no s´hi cuina pràcticament res. I tal i com ja vaig avançar en d´altres posts, tot es fa de portes endins. A més, la bateria de precs i preguntes que la PxC dispara a cada ple han acabat embafant el ja de per si caldejat ambient del Ple de Vic. Anglada s´equivoca, i molt, quan demostra no tenir aturador per fabricar preguntes com bombolles de sabó. La CUP, en canvi, les rentabilitza millor. Construir habitatges de protecció oficial en règim de lloguer pel peculiar sistema del dret de superfície és una bona iniciativa de l´equip de govern que porta el segell d´ICV-EUiA, i un dels únics punts forts del ple d´ahir, deixant de banda els nomenaments dels membres externs d´un dels dos instituts municipals de l´Ajuntament, que no entraré a valorar. I finalment, i d´entre les diferents mocions, ressaltar el fet de sondejar els veïns del carrer Virrei Avilés per si volen canviar el nom del seu carrer o en qualsevol cas donar el nom del patriota Lluís Maria Xirinachs a un carrer o plaça de la ciutat, és el compromís que va arrencar de l´equip de govern la moció de la CUP sobre aquest tema.

PD: una curiositat, la petició que un servidor va fer a la bústia del ciutadà en data 27/08/07 (referència 110) ha estat atesa en data 28/09/07, la qual cosa evidencia que aquest servei funciona a la perfecció, i no puc més que reiterar la meva felicitació al regidor Antoni Serrat, i per extensió a tot l´equip de govern.
(foto:osona.com)