Esmolant l´eina…

És gairebé mitjanit i davant meu tinc una andròmina (no és la de la foto)d´aproximadament 36 cm de llargada, per 26 cm de fondària, i un frontal d´uns 33 x 21cm. Potser més que una andròmina, és una bona eina. Tot i que mai no n´he estat un expert, a dia d´avui us puc dir que la remeno bastant bé, l´eina! Gairebé 3 nits per setmana ens toquem…No sigueu malpensats. Estic davant del portàtil fent aquest post que llegireu demà. I és que d´aquí pocs dies aquest bloc arribarà a les 15.000 visites. Ara mateix i en aquest precís instant en són 14.820. Tot un èxit, i a la vegada, tot un repte. Què collons, estic content! Són més de 125 posts publicats i més de 548 missatges que m´heu deixat amb poc més de 9 mesos. Sou vosaltres els que heu fet consolidar aquest espai en tant poc temps. I sou vosaltres, que visiteu aquesta finestra oberta a la ciutat, al país i al món, i sobretot els molts ciutadans que dia rera dia i a peu de carrer (com m´agrada a mi!) m´atureu i em feliciteu (pel bloc i per l´affaire), els que m´encoratjeu a seguir treballant i ampliant aquest espai (que aviat viurà un “reestiling”). És per tot això que caldrà celebrar-ho!! Esmolant “l´eina” potser?
PD: a la foto, una andròmina…