Torna el Circ Cric

Aquest dissabte hi ha festa grossa. Torna el Circ Cric. I ho fa amb nota. La companyia per excel·lència del circ contemporani català presenta, fins el 10 de desembre, el seu nou espectacle al Teatre Lliure de Barcelona. I el Pep del Circ Cric ha tingut l´amabilitat i cortesia de fer-me arribar la invitació per a l´estrena en exclusiva. El contundent post-denúncia “un circ per un país” que els vaig dedicar en aquest bloc quan al març passat van haver de suspendre la gira 2007, va guanyar-se la seva confiança i acte seguit van afegir-me en una llista virtual d´amics del Cric, que ara m´ha servit per ser un dels privilegiats que presenciarà en exclusiva l´estrena del seu nou espectacle. I no us imagineu la il·lusió que em fa. Estic content com un nen amb sabates noves. I per celebrar-ho, aniré a Barcelona amb tren. Ho heu sentit bé. Agafaré el tren periple i m´endinsaré a la gola del llop. Marxaré 5 hores abans de l´espectacle. Creieu que arribaré a l´hora? Serà també el meu petit homenatge solidari a tots aquells usuaris que dia rera dia suen la samarreta en un vagó. No us en perdeu els detalls al post del pròxim dilluns.