Ep, blocaire, mira´t això !

Ep, ens coneixes? Som 6 blocaires osonencs, amb estils i perfils diferents, que conformem el grup promotor de Blocaires.Osona, la bitàcola osonenca que d´aquí uns mesos aglutinarà tots els blocs de la comarca d´Osona (Lluçanès inclòs) i projectarà amb força aquesta rica comunitat blocaire a la catosfera catalana. Volem que Osona sigui referència arreu del país per tenir una comunitat blocaire de primer ordre, quantitativa i sobretot qualitativament. A finals d´any, el grup promotor va presentar privadament la iniciativa i el manifest als periodistes comarcals en un sopar-tertúlia distès i desenfadat que va ser molt més que un sopar. Ara, fem la presentació pública d´aquesta iniciativa a la comarca. Per tant, si ets blocaire, mulla´t i formen part. I si ets lector, segueix-nos perquè és per tu que postejem. Aquest dijous, 17 de gener, a les 20:30 hores a la sala d´actes de la Delegació d´Osona del Col·legi d´Arquitectes de Catalunya, situat a la Plaça Bisbe Oliba, número 8, de Vic, t´esperem a la presentació pública de blocaires.osona en el marc de la presentació del llibre Nació.Cat de Saül Gordillo, periodista i primer blocaire de referència al principat. El periodista Josep Comajoan presentarà l´acte. Ens hi veiem. Salut blocaire!