El color de la casa dels morts

Semblen ser les mostres de pintura amb les que es pretén pintar la gran façana del nou tanatori-crematori de Vic. Jo el pintaria vermell. És a dir, de la foto, el primer color començant per l´esquerra. Un color amb força, alegre, actiu i revolucionari per la casa dels morts. L´única empresa del món que mai li faltaran clients. La clientela està assegurada. I de manera vitalicia. Aquest sector no està mai en crisi. I mal em pesi dir-ho, sort n´hi ha! Si la mort fos com el totxo i es pogués hipotecar, els pobres ho tindriem clar! En fi, no us vull pas aigualir el dia amb aquest post. Tot al contrari. Vol ser un post alegre. Alegre com el color que jo triaria per la façana del nou tanatori. En faria un cant a l´atreviment. Si passeu pel lloc, us serà fàcil imaginar-vos com quedaria la mole de tot l´edifici pintat de color vermell fosc. Seria un element de referència a la ciutat. Malgrat ser la casa dels morts, seria un punt de referència bàsic. I tot sigui dit de passada, l´edifici del nou tanatori m´encanta, sembla elegant en les formes i agraït en els espais. La gran vidriera-panoràmica que s´alça a llevant de l´edifici n´és el millor exemple. D´allà a l´infinit!