L´arròs cubat

Amb una mà a cada ou i amb l´arròs cubat l´Ajuntament de Vic i l´Impevic intenten salvar el lideratge de la creació d´un possible parc tecnològic (la cirereta d´un pastís que ara està de moda) després que fa uns mesos 5 empresaris de la comarca fossin els promotors de la societat empresarial Ausa Futur, l´orígen remot del qual havien apadrinat alguns alcaldes. Al final, però, la iniciativa privada va avançar-se a la lenta dinàmica pública i el grup va obrir forat. Ara, l´Impevic s´ha despertat i tot i fer-ho amb el peu esquerra i amb rabieta inclosa, l´opa hostil cap al grup privat surtirà efectes i es conjuminaran esforços. A porta tancada, però, la perplexitat dels empresaris ha estat majúscula i les formes emprades pels responsables públics de Vic, detestables. Però quan l´arròs es coba, menjar-se´l depèn de la gana…