Perdre el tren…

Sorprèn veure com l´alcalde de Vic (i President del Consell d´Alcaldes) obvia liderar l´esperit de comarca tot abandonant així la potencialitat d´Osona i la capitalitat de Vic en infraesctrutures i millores ferroviàries. No acompanyar aquest matí de divendres a Barcelona a alguns dels alcaldes de la comarca a la reunió amb el responsable de la línia ferroviària és un gest desagraït, incompatible amb la voluntat d´exercir des de Vic el lideratge de comarca. De fet, però, entre els assistents d´avui, també cal dir que alguns n´eren mers convidats de pedra, doncs tot i ostentar el més alt càrrec de representació institucional a la comarca no han estat capaços d´exercir en aquest tema el lideratge comarcal que se´ls exigeix pel lloc que ocupen. Amb tot, m´alegra i em satisfà que les reclamacions dels alcaldes hagin estat escoltades i preses en consideració pel responsable de la línia i espero que aquesta bona predisposició no hagi estat una mera voluntat electoralista. De fet, no seria la primera vegada…
(foto:osona.com)