Bullint l´olla…

La cuina de Ferraz treu fum i en els seus fogons l´olla de la sociovergència comença a arrencar el bull. Però el xup xup ja ha fet escaldar el govern d´entesa. Bono, Segre, i Maleni, 3 claus que ja han passat per la cabota. Zapatero va a fondo i Duran boig per sucar-hi pa. Aquest cop, però, ho tenia fàcil. L´excentricitat del Segre (ep, com la del Roine!) ha estat majúscula i la desautorització espanyola de gran calat. A més, el gest solemne de Zapatero a Duran amb el tema del Roine és una punyalada al govern d´entesa. Digue-m´ho clar. Això no és cap cortesia. És una putada. I embeinar-se la Maleni una cabronada. I sense baselina. A pèl. L´estaborniment del govern d´entesa és majúscul. Com mai. Cap dels 3 socis de govern toca vores (icv-euia s´ha suïcidat; erc s´autoflagel·la i el psc està venut) i Zapatero és qui la té més grossa. I ara ja només és del Barça en la intimitat. Per tant, l´olla ja bull i el caldo està a punt. La sociovergència madrilenya es servirà amb plat de gala just abans que el Tribunal Constitucional enterri l´estatut. I és que per llavors, alguns ja han d´estar tips. I a Catalunya, les urnes preparades.