Bus gratis

Les coses clares. L´alcalde de Vic, Josep Maria Vila d´Abadal, i per extensió tot l´equip de govern de l´Ajuntament (ciu-psc-erc), l´han encertada de ple, i cal felicitar-los, per la gratuïtat del transport públic de Vic als majors de 65 anys (no vull dir “gent gran”, no m´agrada, què carai, un pot ser jove fins i tot als 65 anys!!). Vull recordar que Xavier Solà és qui va anunciar-ho en el passat Ple de pressupostos. De fet, va ser el gran titular d´aquell ple i l´aspecte que més vaig destacar (llegiu post). Ara, doncs, i només uns quants mesos després la mesura ja s´ha fet efectiva! Xapó. És un gest polític que no s´oblida. Tan és així que, a dia d´avui, el ciutadà de Vic ja té 2 referents de legislatura: els sous dels membres de l´equip de govern i la gratuïtat del bus als majors de 65 anys. És a dir, una de freda i una de calenta. No ho dic amb sorna, tot al contrari. Constato una realitat palpable a peu de carrer. Però avui cal aplaudir sense embuts aquesta iniciativa.