L´home del "canguro"

El “canguro” és blau marí i amb unes lletres grogues estampades. L´home de qui us parlo gairebé sempre el porta. El “canguro” ha estat el company de viatge més íntim d´aquest professional de talla. De molta talla. El Quico Sallés. El considero un híbrid entre l´estrateg Sun Tzu i el lingüista Lakoff. I és que aquest advocat secularitzat i periodista confès, amb estil i criteri propis, ha sapigut obrir forat en l´espai comunicatiu comarcal. L´ha enriquit i redimensionat. És a dir, ha estat i és una referència. Sense complexes ni prejudicis, lletraferit i desenfadat, la seva crònica sempre és quelcom més que la simple difusió d´una noticia. Ara ha decidit fer un cop d´efecte, gairebé copernicà, en la seva trajectòria professional. Li desitjo tota la sort del món i estic segur que la trobarà. Aquest post n´és un reconeixement personal.