Nova etapa

Aquesta és la nova finestra de la que us parlava en l´últim post del meu antic bloc. I de fet, aquest és el primer post d´aquest nou bloc. He triat la mateixa foto amb la que m´acomiadava en aquell. M´agrada. És un vell i sinuós camí càtar. No s´hi divisa final (bé, els pobres càtars si que van tenir un final..i quin final, ai làs!!!) però junts en compartirem el camí. Finalment i després d´uns mesos de treball puc reestrenar aquest bloc, tot i que encara queden serrells pendents. L´adaptació i creació tècnica ha estat feta per una empresa jove però amb molta solera i professionalitat, InformaTIC tecnologies digitals (Àlex i Jordi, xapó!). La fotografia de la capçalera, així com algunes altres que anireu veient, han estat fetes pel company i fotògraf Oriol Molas. Sigueu-hi tots benvinguts!