L´osonosfera va a la font…i no troba la padrina !

Hem anat a la font però no hi hem trobat la padrina. Ens hem mullat. Però què carai la roda de premsa a la Font del Desmai per presentar la 1ª Trobada Blocaire d´Osona l´hem fet igual. La font rajava. El pedró en memòria de l´Esbart esguardava el paratge. Fins i tot ens mirava. De reüll. No acabava d´entendre què hi passava en el seu petit reialme. L´hi hem explicat. Avui uns quants blocaires atrevits i desenfadats (i els 3 xics de l´Enric) hem desafiat la pluja i hem empaltat tradició i modernitat, poesia i blocs. A peu de pedró, la foto ha estat històrica, però hem canviat poetes per blocaires i llibres per portàtils. El desmai replantat encara és jove per poder-nos aixoplugar de la pluja. I ens hem aixoplugat sota un arbre de fulla espessa i allà sota hi hem fet gairebé 45 minuts de tertúlia. Ens ho hem passat bé i fins i tot ens hi hem atipat…què més volem? Us deixo un video “cutre” tot plovent, gravat pel mòbil, amb el portàtil a la falda i sense espai per bellugar-me, però per “curiosos” segur que us el mirareu…! Fins divendres blocaires!