Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 07/07/08

Aquest dilluns, 7 de juliol, a les 11:30 del matí hi ha ple a l´Ajuntament de Vic. Serà el primer Ple de l´estiu en el que els regidors i ciutadans no hi passaran calor. El nou sistema d´aire condicionat instal·lat per l´equip de govern sota els pupitres dels periodistes refrescaran l´ambient. La ubicació dels aparells no ha trencat l´harmonia de la sala i per tant, els plens seran més agraïts (sobretot pels que anem amb corbata!). Dels punts de l´ordre del dia en destacaré un, la modificació puntual del Plà General d´Ordenació Urbana en el sector de les adoberies. Donat que el llarg procés previ que precedeix la planificació en aquest sector històric ha aixecat molts ampolles i que, a més, com a veí m´afecta, caldrà estar-hi atent. Per llegir l´ordre del dia, clica aquí. Per llegir l´acta del ple del mes de maig, clica aquí.