L´alcalde, Quixot per un dia !

“Vostès vagin dient que nosaltres anirem fent”. Així de clar ho ha dit l´alcalde a l´oposició en el Ple d´avui. Vila d´Abadal ha estat Quixot per un dia. És el “ladran, luego cabalgamos” a la vigatana. L´oposició en pes ha tornat a criticar (i amb raó!) l´ingent quantitat de càrrecs de confiança (més de 20!) que aquest equip de govern ha contractat. Entre l´austeritat malaltissa del mestre pastisser i la voràgine esquizofrènica del cavaller de Vidrà hi ha un abisme. Trobar l´equilibri entre els dos pols hagués estat una mesura racional. La realitat, però, evidencia que l´austeritat econòmica del govern de Vic és similar a la de la casa dels borbons. Amb una crisi galopant amenaçant les arques municipals, l´equip de govern no ha estat capaç, de moment, d´anunciar públicament la reducció dels sous dels membres del govern, o com a mínim, la seva congelació fins temps millors, com sí ho han fet alguns Ajuntaments de ciutats mitjanes del país. Què esperen a fer-ho? O és que només haurem de ser els ciutadans de peu els que ens haurem d´estrenyer el cinturó? En l´últim punt agraït de l´ordre del dia, el de l´adjudicació del complex esportiu de Can Garrofa, Solà i Tornafoch s´han tornat a enganxar. Aquest cop amb loctite i podeu llegir els piropos intercanviats en el  meu twitter. En el video, Tornafoch interpel·lant l´equip de govern pels càrrecs de confiança.