Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 08/09/08

El pròxim dilluns hi ha ple. A fil de l´anterior ple també serà mogut. D´entrada, l´ambient serà hostil. Dels punts de l´ordre del dia en destaquen dos que prometen. El de la creació de la macro oficina econòmica i el de la macro empresa de serveis municipals. Tot sembla fer-se “a lo grande”. Però si rasques, només que ho fagis una mica, fa por la guitlla. Quan a tot arreu s´estrenyen el cinturó, aquí sembla que tirem la casa per la finestra!

Si voleu llegir l´ordre del dia, cliqueu aquí. Si voleu llegir l´acta del penúltim ple, cliqueu aquí. L´última acta, que s´aprovarà en aquest ple de dilluns serà la que contindrà el “rifi-rafe” de l´alcalde i l´anglada, així com la no autorització de l´alcalde per tal que els serveis tècnics de l´Ajuntament responguessin la petició d´empara de Tornafoch sobre això. De moment, a la web de l´Ajuntament s´hi han penjat les actes dels plens anteriors que faltaven. Menys mal…