Som-hi !

Tratjo, camisa, corbata, mandra i lleganyes. Així és com he celebrat el sant de molts, i per descomptat també el meu, Sant Tornemi. La ciutat, impertèrrita com sempre, continua donant-me forces i imaginació per a tornar-hi. M´he insuflat d´aire imaginant en com de bonic i alegre quedarà el Passeig de Vic quan el nou equip de govern n´executi l´aigua-barreig d´idees que porten de cap (!!!). Just sortint de casa m´he imaginat la flaire dels parterres amb la gespa segada arran i les petúnies esbeltes i arrenglarades amb la disciplina de l´ordre dels templers. Serà llavors quan mai més faré en cotxe els 500 metres que em separen del Portalet, on visc, fins a la Plaça, on tinc el despatx. Potser el remodelat Passeig farà oblidar-me el bunyol del carrer Torres i Bages i les pilones artístiques i de disseny (per ser amable) que esguarden el meu preuat Portalet. He imaginat també què fer de l´estalvi que em suposarà deixar de pagar la quota mensual del pàrquing Saba de Plaça i substutuir-la per la quota popular dels molts pàrquings públics soterrats que tindrà la ciutat. Serà una ciutat fantàstica, a la mesura humana, on el govern municipal mai s´equivocarà, on tothom serà feliç, on la premsa escrita vigatana tot ho veurà de color rosa, i on els testimonis de jehovà tindran poca feina, doncs tots viurem al paradís. Què carai, és el primer dia de feina i bé cal ser optimista no? La crua realitat ja s´encarregarà de posar-nos a lloc. Som-hi!