El nou semàfor pel bus

Aquest és el nou semàfor que ben aviat entrarà en funcionament just davant l´entrada de l´estació d´autobusos de Vic per regular el que serà un pas exclusiu del bus urbà per creuar la mitjana del carrer Pare Gallisà (veure fotografia). D´aquesta manera, el bus no haurà de fer la volta a la Plaça del Mil·lenari quan vingui de la Plaça de l´Estació i podrà accedir directament a l´estació d´autobusos. I per tant, podrà complir els nous horaris i reduir el temps d´espera. Cal dir, però, que el nou semàfor està situat a molts pocs metres de l´anterior. Aquest tram de carrer registra un enorme volum de trànsit en hores punta i un segon semàfor pot acabar col·lapsant encara més la densa circulació. A més, quan el bus vulgui creuar el carrer i el semàfor dels cotxes que vinguin del Mil·lenari estigui en verd, la maniobra no podrà realitzar-se i el bus obstaculitzarà el pas dels vehicles que vinguin de la Plaça de l´Estació, doncs ocuparà un dels dos carrils a l´espera de poder creuar. La idea del regidor Serrat no té garantida l´efectivitat. No obstant, caldrà esperar a veure´n els resultats.