Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 20/10/08

Aquest dilluns torna a haver-hi ple a l´Ajuntament de Vic. En l´apartat de mocions el ple promet. Des de la rocambolesca moció per la vegueria del “setrill” de l´equip de govern, passant per la de les adoberies de la CUP i acabant per la moció d´urgència de la PxC sobre, entre d´altres punts, la congelació dels sous dels regidors, el debat pot tornar a crispar govern i oposició. Caldrà estar atent a la reacció dels grups de l´oposició, ICV-EUiA i CUP, en votar o no la urgència de la moció, independentment del vot final a la mateixa, que evidentment no es debatrà pel vot en contra ja d´entrada de l´equip de govern a la urgència. Cal dir que aquesta pràctica que utilitzen els 14 regidors de l´equip de govern per bloquejar les mocions “incòmodes”, tot i ser políticament legítima, ètica i moralment és del tot reprovable, i diu molt poc en pro de la democràcia. Aquest cop, però, i no sabeu el greu que em sap, un compromís professional fora de la ciutat m´impedirà estar present al ple. Per tant no podré twittejar….però potser algú em substituirà (ja es veurà!). Per llegir l´ordre del dia, cliqueu aquí. Per llegir l´acta del ple anterior, cliqueu aquí.