El Ple de Vic en directe des d´aquest bloc

A partir d´ara tots aquells que vulgueu seguir els Plens de l´Ajuntament de Vic, podreu fer-ho simultàniament a través del meu twitter (que continuaré fent!) i per video en directe amb talls de 2 a 4 minuts des del meu bloc. El ple del pròxim dilluns serà el primer que gravaré on line. No pretén ser una retransmissió en directe de tot el Ple, sinó que seran talls de pocs minuts en funció de les intervencions o preguntes que es fagin al Plenari. A través del meu Twitter avançaré amb 10 minuts d´antel·lació (aprox) quan efectuaré els talls en directe. El video el gravaré directament des del meu mòbil i un aplicatiu nou anomenat Qik (l´amic i blocaire Carles Banús m´ho va fer saber, gràcies company!) farà possible veure´l on line des del meu bloc. Serà la primera vegada que a Vic es podrà seguir un ple en directe des d´un bloc personal. Apali doncs, ja ho sabeu, ens veiem (i mai millor dit) dilluns al ple!