Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 01/12/08

El Ple d´aquest dilluns, tot i que a priori havia de ser de tràmit, no ho serà. Els punts de l´ordre del dia amaguen situacions rocambolesques. Per exemple, s´aprovarà que Josep Burgaya sigui el nou ordenador de pagaments. A la pràctica vol dir que fins ara era Jaume Puig (CIU) qui signava les factures i ordenava els pagaments (alguns dels quals han portat cua…via twitter dilluns ho sabreu!). I ara ja serà Josep Burgaya (PSC). L´equip de govern també es veurà obligat per llei a deixar sense efecte un acord aprovat durant el Ple anterior (sobre el famós i viciat pàrquing soterrat del Teatre-Auditori del senyor Solà) perquè legalment no procedia aprovar-lo en aquell Ple per un defecte de forma. L´Alcalde i el senyor Solà, així com la resta de l´equip de govern han quedat ben retratats. Lleig, molt lleig. Un parell de punts sobre Sermuvic i Impulsvic, les dues empreses municipals que veuran així més a prop la seva posada en marxa, donaran pas a l´apartat de mocions. La CUP en presenta una sobre la memòria històrica que tornarà a posar contra les cordes els regidors d´ERC al govern si no hi voten a favor (!!!). I recordeu que via twitter i via video podreu seguir el Ple en directe des d´aquest bloc. Per llegir l´ordre del dia, clica aquí. Per llegir l´acta del penúltim Ple, aquí.