Predicció amb dòmino

dominoSón les 4 de la tarda. La panxa plena dels tiberis familiars. A la taula, just quan imagines el llit per fer una bona migdiada, algú et diu: podriem fer un partida de dòmino aprofitant que hi ha la familia reunida. Ja hi som! En aquests casos acostumo a sortir per la tangent. Feu la partida, feu-la, dic convençut. Jo us en predic el resultat (i tot per no jugar-la!!). Em jugo una migdiada que la partida acabarà amb els números que diré. Tothom riu. Però les fitxes del dòmino ja són a sobre la taula. Abans de repartir-les escric en un full el resultat de la partida. La predicció està feta. La migdiada està en joc. Comencen la partida. Vull que l´acabin per guanyar la migdiada. Finalment, l´acaben. Qui guanya no triga ni dos minuts a dir-me: apa, a veure com te n´ensurts d´aquesta! Jo li contesto: agafa el paper i llegeixe´l, però fes-ho quan ja sigui al llit, que m´he guanyat una bona migdiada! Efectivament, la predicció coincideix i al llit s´hi està de perles. El 2 i el 5 són els números que han tancat el joc. El joc és espectacular i el resultat incomprès. No falla mai. Si vols fer-lo, t´ho explico si cliques aquí.