2 cadires buides i un botó que perd

plegener2009Avui, al Ple de Vic, quatre gats. Per això només hi havia 2 tristes cadires a disposició del públic. I encara buides. Tenia poc temps i no he fet cap tall en directe, però si twitter. He marxat del Ple quan es debatia el primer suplement de crèdit, tot just després de 3 setmanes d´haver-se aprovat el pressupost 2009, i tot i que dels més de 9 mil·lions d´euros suplementats, n´hi ha una bona part que provenen del govern espanyol i del govern català per a inversions (teatre, plà de barris…), també s´ha aprofitat l´ocasió per colar-hi (amb veu baixa i de puntetes) una partida destinada a l´aportació del capital per la societat mixta que gestionarà el parc tecnològic. M´he reincorporat als precs i preguntes. Just abans s´havia aprovat, no sense esmenar-se gairebé tota, la moció sobre la vacuna del papiloma.  Solà, contestant preguntes de Tornafoch i Jurado, ha estat hàbil explicant la “privatització” de la gestió cultural de Vic a partir d´un concurs públic. Després, Tornafoch ha patinat de valent quan, treient de context una presumpta frase dita (segons ell) per la regidora en l´últim consell de cooperació (en el que un servidor hi era i mai vaig sentir), ha aprofitat per carregar-se bous i esquetlles en la política de cooperació de Vic. I sense massa temps per res més, he anat al lavabo. M´hi esperava una sorpresa: els urinaris de l´Ajuntament ja no funcionen amb aigua! L´estalvi, doncs, és important. Però avanço que per rutina he apretat igualment el botó de l´aigua i se n´ha escapat una mica (perdó!). El botó perd. Potser caldria treure´l. No tothom llegeix els cartells del lavabo. Jo, el primer!