A qui carai li importa això?

corbataAra feia una setmana que no actualitzava el bloc. Mal auguri si tenim en compte que a finals de febrer el bloc farà 2 anys.  Us enganyaria si no us digués que a vegades n´he estat fins els collons però tot i així mai he defallit. I per tant, tampoc ho faré ara. Les més de 50.000 visites m´ho impedeixen. A dia d´avui ja és una rutina més de la meva vida. Normalment l´actualitzo a la nit i alguns cops fins i tot després de badar per la ciutat uns 10 minuts després de mitjanit. Les cròniques del ple (que normalment s´enfilen per sobre les 200 visites) són les que em porten més feina (però les que més m´agraden) perquè al Ple mai m´apunto res (ho confio tot a la memòria). El twitter del Ple ha estat una joguina en mans d´un nen dolent. Ara el Qik em porta més feina del que em pensava, tot i que també és agraït de visites. Els posts publicats són 1/3 part dels que escric. Si mai perdo el portàtil, qui el trobi disfrutarà. Sort que acostumo a publicar només allò que puc contrastar al 100%. En els posts acostumo a enllaçar poc, és un dels molts defectes que tinc. Ho trobo lent això d´anar enllaçant. I pesat. I la urgència més immediata és treballar amb el Netvibes o l´Igoogle per poder seguir les actualitzacions dels amics blocaires, que continuo seguint-los un a un per la barra de favorits del Google (per això no en segueixo gaires). Algú em dirà que això és prehistòric. I tindrà tota la raó! A vegades, però, tots ho som una mica de prehistòrics. O primaris. Com dir que aquest bloc complirà 2 anys, a qui carai li importa això? En fi, salut i …(qui l´encerti que l´escrigui!).

PS: aquesta corbata també té 2 anys!