Ple extraordinari Ajuntament de Vic 23/02/09

Dilluns al Ple de l´Ajuntament de Vic s´aprova inicialment el POUM, o el que és el mateix, l´instrument amb el qual es dibuixa el model de ciutat pels pròxims 20 anys. Més enllà de les línies mestres que l´avanç plà ja va dibuixar (i que en línies generals semblen respectar-se) l´ètica del sentit comú obligava a entregar tota la documentació acreditativa (memòries, planells, procés de participació…) als regidors de l´Ajuntament amb l´antel·lació  suficient per tal de poder estudiar i contrastar el Plà amb el degut capteniment. Amb 6 dies d´antel·lació no es poden estudiar 20 anys de planificació (l´excusa que la informació estava a disposició dels regidors, entitats i ciutadans que ho volguessin no em serveix, és barata). Amb tot, la responsabilitat institucional dels diferents grups polítics els obligarà a no votar-hi en contra i a fer, potser, un vot preventiu. Trist. Els tècnics i l´equip de govern han tingut el temps suficient com per no haver de presentar la documentació del POUM a corre-cuita. Dilluns serem al Ple i, com sempre, el podreu seguir pel meu twitter i per video on line. Per llegir l´ordre del dia, clica aquí. Per llegir l´acta del Ple de desembre, clica aquí.