Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 09/03/09

El Ple de dilluns de l´Ajuntament de Vic conté 4 punts d´especial interès. L´aprovació definitiva del conveni urbanístic de la Farinera Costa de Vic (!!!); la modificació de crèdits de l´exercici 2009 amb una aportació econòmica generosa a un club de la ciutat; el retorn de l´aval a l´empresa (???) que construeix en el solar de l´Atlàntida i que en el plec de condicions quan es va ofertar el projecte el tema de l´aval constava com a premisa, i els estatuts de la societat mixta que ha desenvolupar el fins ara “projecte” del Parc Científic i Tecnològic de Vic. En aquest ple, però, no podré ser-hi i en conseqüència no hi haurà Twitter ni Qik. Però ens retrobarem en el pròxim…  Per llegir l´ordre del dia, clica aquí. Per llegir l´acta del Ple de gener, clica aquí.