El mercat de l´andròmina a Vic

francesc-moragasD´entrada ja en reivindico la paraula. Andròmina. És una paraula amable al paladar. Gairebé nostàlgica. Segurament en desús. Per tant, el simple fet de rellançar-la ja és un homenatge a la nostra llengua i una oportunitat pels nouvinguts d´estimar-la. A més, qui no té andròmines a casa? I segur que sempre fan nosa…Doncs ara, a la Plaça Francesc Moragas de Vic, és el moment de vendre-les! Vivim en un món de contraris i és precisament això el què ens fa viure. Allò que per un veí és una andrònima per un altre serà una oportunitat. I és així com els barris es fan vius. Amb humilitat. Sense prepotència ni imposicions. I els veïns i veïnes de la Plaça Moragas de Vic i per extensió tots els veïns del barri, ho saben. I en prediquen l´exemple. Sí senyor! S´han inventat el primer Mercat de l´Andròmina aquest diumenge al matí. I a dia d´avui ja s´hi han apuntat més de 20 paradistes!! Per tant, tots els ciutadans de Vic ens l´hauriem de fer nostre. Si ho fem, estem fent ciutat. Ànims i felicitats als responsables i salut i sort als veïns del barri. Per descomptat, jo m´hi passejaré! Per veure el cartell, cliqueu aquí.