L´ha feta grossa!

serna1La consellera Serna, que ni es veu ni es nota, aquest cop l´ha feta grossa. I a Vic i comarca ens ha deixat més penjats que un fuet d´Olot (va vinga, que l´eix es noti!!). Amb el pretext d´un canvi en l´aplicació informàtica que gestiona els expedients de conciliació a partir del 4 de maig es deixen sense efecte les unitats de conciliació que depenien dels Serveis Territorials de Barcelona, entre elles Vic. Deixant clar que l´avenç en polítiques telemàtiques en el servei de conciliacions és una prioritat política que comparteixo, és inconcebible com no s´ha sabut trobar una alternativa per la no supressió d´aquesta unitat amb seu a l´OTG de Vic. Manresa, en canvi, al disposar de la delegació dels serveis territorials de Treball, continua celebrant sense problemes les conciliacions. Amb tot, és evident que el context econòmic s´ha carregat les unitats de conciliació descentralitzades. Aquí no hi ha pela i cal retallar d´on sigui. I que ningú no s´enganyi, si el servei marxa, ja no torna. Els perjudicats? Els treballadors que, tot i estar a l´atur, hauran de desplaçar-se a Barcelona per reclamar els seus drets. Ep, també podria ser una maniobra transitòria per acabar resignats havent d´anar a Manresa. Un altre gol. De lògica sembla no tenir-ne gaire, tot al contrari. Però anem omplint el vas que, quan vessi, la mullena esquitxarà tothom.