Mosques a la sopa

moscasopa11Zapatero té mosques a la sopa i abans d´accedir a la presidència europea vol les mosques mortes o els plats nous. Però va molt tard i la presidència serà un calvari. Li arriba en el pitjor dels moments. A Zapatero, Alfonso Guerra li va “cepillar” l´estatut però també el “talante”. Criticat com mai, fins i tot més que tots els seus predecessors, s´ho juga tot en els propers 6 mesos. Caixa o faixa. Benvinguts a la tòmbola. El govern d´entesa, aprofitant el moment, s´ha afanyat a posar deures in extremis abans d´engegar-ho tot a rodar. Això no pot sortir bé. Menys mal que Esquerra ha cuinat abans l´avantprojecte de llei de consultes populars per via de referèndum (sí senyor!). A Espanya, la reforma laboral pot fondre els ploms i els treballadors burinen una vaga general (en plena presidència?). A Madrid, els 25 diputats del PSC ja fan cura d´estómac per empassar-s´ho tot. Qui es mogui, no surt a la foto. I Chávez n´és el fotògraf. A CIU, volent rentar i “guardans” la roba dins la Casa de l´Artur, va i li surt una esquerda que amenaça ruïna (adéu al xiringuito!). Retratar-se amb la ministra González-Sinde té nassos. La Z de “Zapatero” és ara una Z de “Zumbido”, el de l´olla a pressió que ja bull i sense ningú a la cuina. I amb la gana que té Europa només falta que els serveixin mosques a la sopa..