Canvi d´armari

armariEm feia molta mandra però ja ho he fet. Ahir al punt de la mitjanit vaig consumar el canvi d´armari. D´hivern a estiu. Va durar 1 hora i quart i vaig acabar trinxat. De fet, ja venia tou del cap de setmana però enfundar i desenfundar 15 tratjos, amb les seves camises i corbates, agota més que en Torrebruno cantant “tigres y leones”. El pròxim armari que em compri (després de la crisi, clar!) serà 3 vegades més gran, o millor encara, una habitació-vestidor i adéu als canvis d´armari. Zapatero, que plan tienes para armarios? no me lo digas que aún pagarás las perchas y yo tendré que pagar el resto. En fi, ara ja el tinc fet. A la tardor, hi tornarem. Això sí, tot i el pal que fa, crec que és una molt bona teràpia. T´ajuda a escollir quin tratjo passa a millor vida i prioritzar quin renova per una temporada mes, quina camisa té els punys gastats o quina no t´has posat gaire, quina corbata té el nus ampla i amb quina pots fer-li el nus francès, etc…N´hi hauria per fer un llibre, “Manual pel canvi d´armari”, o perquè l´Impe n´organitzés una fira o Urbanisme programés l´alçada i la fondària dels armaris. Renoi, quina teràpia!