Entre l´Aplec i la Mostra

Mentre Mossèn Pladevall reivindicava amb passió l´enclavament de Sant Sebastià com el vèrtex del bastió “vigatà” a la causa austriacista, en el marc del II Aplec Independentista, la Mostra d´Entitats de Vic, dins la 1ª Setmana de la Ciutadania, reivindicava ser el vèrtex de la fusió de colors de les més de 100 entitats que hi ha a la ciutat. Vaig voler estar en ambdós escenaris. L´ocasió s´ho valia. I en els dos escenaris, passat i present retaven amb força el futur proper. Dalt la millor talaia de la ciutat, l´esperit dels “vigatans” feia mutar l´èpica històrica en realitat nacional (sí senyor!). I a la Mostra, l´esperit associatiu retava amb força la convivència ciutadana (xapó!). Dues grans funcions que han ampliat protagonistes i augmentat la claca. Tot un èxit!    

 

PS: des d´Assomvic, entitat amb la que vaig participar a la Mostra 

PS: actuació nostrada durant l´Aplec de Sant Sebastià.