A tornar-hi!

ajuntament-tubEi, torno a ser aquí. Disculpeu-me la no actualització del bloc. Parèntesi sabàtic. Prevacances d´estiu. Bé, potser el prefixe hi sobra, tal i com està el pati. Malgrat  que s´intentin projectar estímuls de recuperació econòmica, això està més parat que el nou recinte de Sant Sixt. Al Colisseu de Roma i a Port Aventura enyoren les cues. Mentrestant, el finançament entra en coma. Caldrà desendollar la màquina, malgrat que la “catalunya optimista” defensi l´estat vegetatiu. A l´Ajuntament de Vic, toca fer balanç oficial de govern. M´expliquen que l´assistència als primers actes oficials de balanç és molt pobre (exceptuant els assistents que cobren de l´Ajuntament). I l´Ajuntament comença a pagar proveidors amb pagarés. I jo em pregunto, algú es pensa fer un altre forat al cinturó? urgeix! Per altra banda, i per subscripció popular es podria finançar la canalització del tub de l´aire condicionat de l´oficina del ciutadà de l´Ajuntament per tal que aquest no desemboqués directament per la finestra (veure foto). A veure si l´Ajuntament s´haurà d´obrir un autoexpedient sancionador…ai ai ai!!