Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 08/06/09

Aquest dilluns hi ha ple a l´Ajuntament de Vic però en l´ordre del dia no hi ha punts d´especial interès, excepte que continuen aflorant expedients de modificació de crèdits del pressupost 2009 (ja és pràctica habitual), o creacions de noves comissions d´estudi com per la creació d´una sl pública per la promoció i el desenvolupament econòmic (ja no vindrà d´una…) o que s´aprova el nom de l´Atlàntida pel nou complex cultural. Una moció picarona de PxC per portar a Vic una exposició del rei Jaume I en el marc del 800è aniversari del seu naixement, promoguda pel Consell de Mallorca i la Generalitat de Catalunya, farà encomanar l´equip de govern de Vic al context actual de crisi per dir No a la moció. Aquest argument que, a dia d´avui és inqüestionable, és sobrer i barat si el mateix criteri de contenció pressupostària no s´aplica també  a tots els organismes municipals ja que, mentre uns s´estrenyen el cinturó fins l´últim forat, d´altres semblen tenir la màniga ampla celebrant sopars congressuals a costa de l´erari públic. Com sempre, podreu seguir el ple pel meu twitter i video on line.