Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 03/08/09

Aquest serà l´últim Ple de l´Ajuntament de Vic que es farà els dilluns i a les 11:30 del matí. A partir d´ara, dimecres i probablement a les 9 del matí (una burla més als regidors de l´oposició que han de demanar festa en les seves respectives feines per poder assistir al Ple!). Dels punts de l´ordre del dia en destaquen la ràpida justificació (!!!) per a la creació de la nova SL pública de l´IMPE (a Vic ja hi ha més societats municipals que fires!) i el nom de Vicenç Albert Ballester a la gran plaça a l´entorn de La central. Aquest últim punt, forçat pels regidors d´Esquerra amb l´oposició atàvica de PSC i fins fa poc de CIU, farà néixer un nou espai de trobada a l´aire lliure per les reivindicacions nacionals. Com sempre, podreu seguir el ple pel meu twitter i per video.