El “sucre” del MMVV

pepper potsQuan m´ho va dir, no me la vaig creure. L´amiga de les amigues sempre escombra cap a casa, vaig pensar. Però “ai làs” quan les vaig veure…D´entrada, t´entren. De sortida, t´omplen. Gironines elles, simpàtiques i poc amants de la rutina, fan bo l´eslògan “Girona m´enamora”. I és que l´Adriana Prunell, la Mercè Munné i la Marina Torres, o The Pepper Pots, com vulgueu, són un festival revival ensucrat, d´oïda i de vista, siguem clars!! En Joan, l`ànima del grup, sabia el què es feia quan es van afegir al grup. Diuen que a Michelle Obama li agraden (i al President?segur que més..). Aquest divendres a la nit, en el marc del Mercat de Música Viva de Vic, les podreu veure en directe a l´escenari de la Plaça Major. A elles 3 i als 8 homes que les acompanyen. Són el “sucre” d´aquest mercat…