Per quan la consulta a Vic?

cupulaEn el Ple d´ahir i per problemes tècnics sobtats en la conexió a internet des del meu mòbil, no tenia ni Twitter ni Qik. Disculpeu-me. Si a la sala de plens hi hagués wi-fi això no passaria. N´estic fart que ens omplim la boca de noves tecnologies i no siguem valents per conectar la sala de plens al món! PER QUAN UNA MOCIÓ DEMANANT WIF-FI A LA SALA? Ahir, però, i tret d´un parell de punts de l´ordre del dia interessants, el partit es jugava a Arenys. Però aviat s´haurà de jugar a Vic (i tant que sí!!). Podrà CIU desmarcar-se´n? O preferirà aparèixer amb PSC i PxC defensant que els ciutadans de Vic callats estan millor? ERC ho té clar i ahir va predicar amb l´exemple trencant de nou la disciplina de vot dels seus socis de govern i votant a favor de la urgència de la moció de la CUP sobre el tema, a més de donar suport explícit als referèndums d´autodeterminació. En canvi, l´Alcalde que no el busquin pel tema. Ahir ho va deixar clar. Dubto, però, que Xavier Solà, Josep Rafús i altres convergents “indepes” li tinguin tant!! I els hi hauran d´explicar molt bé a les joventuts del seu partit (JNC) que aquest cap de setmana estendran l´estelada més gran del món a la Plaça Major de Vic. Amb aquets temes, CIU, PSC i PxC, s´agafen de la mà. I no és la primera vegada…En qüestions nacionals, aquest és el tripartit. I és aquí on el lideratge d´Esquerra ha ser impecable!