35 minuts íntims

cumpleEl bon dia dels Pets, versió alarma, sona a les 7:30 però abans de “la vella montserrat…” ja l´he parat. M´aixeco 45 minuts més tard, a les 8:15. La sensació d´esgarrapar 45 minuts més de son és orgàsmica. Despullat i a les fosques surto del llit. La trempera matinera m´acompanya fins la dutxa. Un cop dins, l´aigua l´espanta i la cosa baixa. Dins la dutxa, la pinta pels nusos i ara també una gilette. Des de fa uns mesos, m´ho afeito tot, excepte les cames. Menys suor, més comoditat. Això sí, més feina. Dutxat i despentinat (efecte mans) m´atanço a la cuina amb calçotets (avui, els de la foto!). Aplico el protocol Colacao. Un dit de llet escalfat 20 segons al microones per barrejar-hi 3 cullerades de Colacao que remenades amb força assumeixen sense problemes la llet freda que acaba omplint el got. Colacao en mà, endollo la planxa. Com que durant el dia la corbata se m´escurça necessito planxar-la sovint. Tratjo, camisa i corbata a joc. Han passat 30 minuts mal comptats. Garatge i cotxe. A la sortida, torejo les pilones verdes que inutilitzen un vial del Portalet, fruit del bunyol Solà al carrer Torres i Bages. La paciència dels veïns és d´admirar (m´incloc!). Enfilo el Passeig. Aparco al Saba, just al costat del cotxe de l´alcalde, que molts dies encara no hi és. Surto del pàrquing i la plaça m´abraça. Ahir ho va fer el Puigmal (mireu video) i una bona colla d´amics i amigues. Pujo al despatx i us escric. Són les 8:50. Avui en faig 35, els mateixos minuts íntims que us regalo. Gràcies a totes i a tots per l´allau de felicitacions al facebook !