Ordre del dia Ple Ajuntament de Vic 04/11/09

Aquest dimecres (11:30h) el Ple de Vic aprovarà les ordenances fiscals 2010. Impostos i taxes, congelats, com no podia ser d´altra manera. Espero, però, que l´equip de govern i en concret el regidor d´Hisenda, hagi començat a retallar despeses no muntant les pantalles gegants (que ningú es mira i no serveixen per res) a les que ens té acostumats pels plens d´ordenances i pressupostos. Es discutiran fins a 5 mocions i no precisament totes relacionades amb la ciutat, la qual cosa comporta implicitament enterrar, a proposta d´Esquerra, el pacte no escrit de l´equip de govern de no discutir en plenari mocions d´àmbit supramunicipal. Com sempre, hi seré. I malgrat continuïi no havent-hi wifi a la sala (quina vergonya!!), pago de gust la conexió pel Twitter i Qik pel tou de visites que registra aquest bloc. Consulta l´ordre del dia del Ple de dimecres i l´acta del Ple de setembre.