T´hi atreveixes?

maletí màgiaAquest cap de setmana he recuperat el meu maletí de màgia. Una misteriosa caixa negra plena d´il·lusions i secrets ben guardats. Micromàgia en estat pur. I he començat a recuperar i alhora tornar a practicar algun dels molts jocs de mans que hi guardava. Suposo que m´hi ha ajudat el fet que, un dels grans cartomags professionals d´aquest país, l´Albert Clara, amb qui durant anys hem compartit experiències en el sí de l´Associació de Mags i Il·lusionistes de les Comarques Gironines, hagi vingut a viure a Vic. Ben aviat, allò que durant anys hem anat desenvolupant a Girona, potser serà hora de començar-ho fer a Vic. Aquests dies que en Berto s´hi ha dedicat una mica, han sorgit mags de sota les pedres. A ell li tocarà passar el sedàs i destriar el gra de la palla per començar a treballar en un projecte engrescador que crearà escola. No és d´extranyar, doncs, que a mig termini fagin parada a Vic els millors mags internacionals de gira per Europa. En breu, algú et preguntarà, t´hi atreveixes?A la foto, el meu vell maletí i alguns dels jocs minúsculs que hi guardo, d´entre els quals n´hi ha que són autèntiques peces de col·leccionista.