Trabuc d´Or per Joan Laporta

En Pep de  “Can Serrallonga“, l´equivalent a la taverna La Terra de Vic, però de Salt, amb el suport dels patrons de l´eclèctica Baronia de Sas, encunyen des de fa 2 anys, els Premis Serrallonga (Premi Trabuc i Premi Tricorni, que premien la cara i la creu del treball per la causa). Dissabte m´hi van convidar i la Sala Mirona de Salt va quedar petita (gràcies macus!). Només d´entrar, però, pregunta obligada: “com teniu el tema els de Vic?”.  A sobre la taula, que ja és molt.. els hi dic. Clico l´ullet i canviem de tema. Sopar a peu dret i directe als Premis. Tot i que el Premi Tricorni Nacional se´l va endur Fèlix “Bitllet” enmig d´una intencionada i eixurdadora xiulada i el Premi Trabuc Nacional en Mikimoto, el minut d´or dels premis el va registrar Joan Laporta quan, per video, i per agrair que se li atorgués el Premi Trabuc d´Or d´enguany va regalar als assistents una cunya 100% política mentre disculpava la seva absència pel Barça-Sevilla. Us deixo íntegre el parlament (inèdit!!!) de Joan Laporta i vosaltres direu…