De Major a Garses

La plaça que durant 9 anys m´ha abraçat cada matí entrant al despatx, deixarà de fer-ho d´aquí un mes. Però me n´abraçarà una altra. Més petita però a pocs metres de la plaça mare. El proper mes de març trasllado la ubicació del despatx de la Plaça Major a una finca rehabilitada del carrer Argenters, a la Plaça de les Garses, on ara ja s´hi estant fent els últims retocs. Pels curiosos i xafarders, ja avanço que no l´he comprat. Si del despatx de Plaça em separaven pocs metres d´on féu nit l´arxiduc Carles, en la nova ubicació em separaran pocs metres d´on Jaume Balmes escrigué l´estudi sobre el Protestantisme. No ha estat fàcil trobar un nou local on imbricar història i modernitat no fos una utopia. Però els temps que vivim m´hi han ajudat. I tot canvi sempre és per anar a millor.  Almenys fins ara no puc pas dir el contrari. Professionalment hi encetaré una nova etapa com a advocat i és en temps difícils quan un més s´ha d´arromangar per continuar lluitant i creixent. Quedar-se parat, et rovella. A voltes, cal reinventar el passat per construir un futur millor. I així ho farem…