Osonosfera.cat, l´associació.

osonosfera.cat, la comunitat blocaire de la comarca que s´agrupa entorn d´un portal virtual ja és també, des del passat divendres, una associació legalment constituïda, de la qual la periodista Adriana Barba n´és la Presidenta (ànims i sort!).  Gairebé 2 anys i mig després d´encunyar-se aquell embrió en un escenari de la contra osonenca, l´osonosfera continua essent l´única referència a la xarxa que agrupa els blocs de la comarca. Tot i els problemes tècnics que des de fa temps registra el portal virtual en l´actualització i/o incorporació de nous blocs,  s´hi ha començat a posar  solució. És a dir, temps i recursos. El portal, però, només ha de ser un espai d´informació fix de la comunitat i una referència d´actualització blocaire. A partir d´aquí, és als propis blocaires a qui correspon , a tavés de l´actualització i contingut dels seus blocs, fer més gran i atractiva la comunitat blocaire d´Osona. Sempre he dit que “l´osonosfera no és de ningú i és de tots” i aquest ha estat l´èxit del projecte i un dels motius que ha fet possible que les noves incorporacions se´l sentin seu i així en siguin partíceps. A tots ells els correspon liderar aquesta nova etapa i no en va es convocaran en breu els Primers Premis Blocs Educatius de l´Osonosfera. A la foto, i d´esquerra a dreta, Jordi Vila, Carles Banús, Adriana Barba, Jordi Font, Iñaki Escudero, Dani Martínez, Josep Comajoan i Guillem López (i Joan Ayatsa qui suposo  fotògraf!). Als que no els tenia enllaçats al meu bloc, ara ja hi estant.