300 anys sense constitucions

Fa més de 20 anys que la meva passió pels llibres antics va capbussar-me en cercar tot rastre escrit de la nostra memòria com a poble. Amb paciència i perseverança he recopilat bona part de les obres cabdals de la nostra història nacional. Els exemplars trobats, tots originals i primeres edicions, provenen de llibreters d’arreu però també de subhastes d’Europa i d’Estats Units.

Ara, per primer cop, he decidit exposar-les i acceptar la invitació de fer-ho en el marc dels actes del Tricentenari a Osona. He fet una cessió gratuïta al Museu de l’Art de la Pell d’una selecció de llibres que sota el títol “300 anys sense constitucions” vol ser, per sobre de tot, un tribut a la memòria de totes i tots aquells que ens han precedit en la lluita pel restabliment del somni, ara més a prop que mai.

Aquest dijous ja podreu veure-la a partir de les 7 de la tarda al Museu de l’Art de la Pell de Vic.  No us n’avanço el contingut però us en deixo aquest vídeo per si us pica la curiositat…