Un segon eix vertebrador

IMG_1476Amb la proposta d’ahir al Graell i la Bòbila, després d’haver-ho fet amb l’Atlàntida i les Adoberies, els tres pols d’atracció que han de cosir la ciutat a través del riu, culminem un dels eixos del nostre programa que ha de vertebrar la ciutat. El revulsiu social, cultural, econòmic i mediambiental d’aquests 3 pols d’atracció són una oportunitat única per socialitzar el tram urbà del riu Mèder.
En la mateixa línia, avui anunciem algunes de les altres propostes treballades conjuntament amb veïns i veïnes de Vic, i que desglossarem amb més detall durant els propers dies. Són, entre d’altres, l’execució del trasllat de la gasolinera del principi del Passeig de la Generalitat, després d’haver expirat el primer sexeni del POUM, per dur a terme l’ampliació del parc del costat; l’aposta per crear un pol d’atracció comercial al sud de la ciutat, revitalitzant l’espai interior del centre comercial Vic 2 amb una atractiva aposta comercial innovadora que es recolzarà amb una revisió a fons del pla d’usos comercials de Vic que afectarà molts carrers de la ciutat i, en especial, els de la zona sud.
Això ho acompanyarem amb un potent pla de xoc d’emprenedoria comercial i industrial que vertebrarà social i comercialment la ciutat. El finançament i la proposta d’execució de totes les accions és econòmicament sostenible i realitzable.
IMG_1474IMG_1477