Qui Sóc

gran_petit

Sóc fill de Vic. Hi vaig néixer un 19 d´octubre de l´any 1974.

Fill de pares treballadors, he viscut sempre a la meva ciutat i en sóc un vigatà empedreït. Sóc llicenciat en dret i amb estudis de ciències polítiques per la UAB. Postgrau de Formació Ocupacional per la UVIC. Professionalment sóc advocat en exercici i des del 2000 regento el meu propi bufet. Compromès a mort amb la ciutat i el país, he estat regidor de l’Ajuntament de Vic de 1999 a 2007 i des del 2011 fins l’actualitat. Vaig militar al PSC fins el 2007 i en vaig ser el Primer Secretari de Vic. Des de 2009 milito a Esquerra Republicana de Catalunya. Actualment ocupo la secretaria de política municipal de la secció local d’ERC Vic i sóc regidor per ERC-Som Vic fent-me càrrec de la regidoria de Convivència i Seguretat de l’Ajuntament de Vic.

A la universitat (UAB) vaig ser candidat al Claustre a les llistes de l´AJEC. Des dels 18 anys vaig estar afiliat al SICO (Sindicat Independent de la Comarca d´Osona) on vaig dirigir durant 2 anys  “La Balança” (revista d’actualitat sindical i laboral del propi sindicat), fins que l’any 2002 va fusionar-se amb UGT, sindicat al qual pertanyo des de llavors. Sóc soci d’Òmnium Cultural.

Deixant de banda que m´agrada trepitjar la meva ciutat, sóc un apassionat de la història i dels llibres antics des dels anys de l´adolescència. També comparteixo aficions amb el radiocontrol i la micromagia, la qual practico molt de tant en tant com a membre de l´Associació de Mags i Il·lusionistes de les Comarques Gironines. Impulsor també de diferents iniciatives com Il·lusona, l’Associació d’Exregidors de Vic, o l’Osonosfera, així com tertulià i articulista en els mitjans de comunicació locals.

Si em perdo pel món, em trobareu en algun esguard sandinista nicaragüenc o en algun recer balcànic. Si em perdo pel país, em trobareu a dalt el Santuari del Mont. Si em perdo per la ciutat, em trobareu al banc del temple o a dalt a Sant Sebastià. Sóc d´esquerres i independentista. Pallach, Serra, Macià i Companys han estat bons mestres. Res no m´espanta i sense il·lusió aquest mon no existiria. Crec sincerament que la mil·lenària història d´aquest país ens legitima en tot allò que som i ens avala en tot allò que serem. Bon cop de falç!