Neix un nou espai

Compartir és una bona manera d´apendre. I apendre és una bona manera d´entendre i opinar. Podria resumir tot aquest post amb les dues frases amb les que l´he començat i seria una bona manera d´explicar la voluntat de tots els companys exregidors de l´Ajuntament de Vic que hem decidit promoure la creació d´una associació que vol ser un instrument de participació i un espai d´opinió lliure i constructiu que estimuli el debat ciutadà. Ho farem partint d´un principi bàsic i primordial que és el d´actuar només en clau i interès de ciutat i sense res a canvi. I això es pot fer només des de la transversalitat política. I ho hem aconseguit. La iniciativa, inèdita i singular al nostre país, l´hem fet néixer entre diferents i antics companys de consistori de tots els grups polítics (Joan Lagunas, Xavier Cervera, Santi Crusellas, Montse Aliberch, Jaume Castañe, Joan Ballana, Jaume Castañe i Josep Maria Font), que junts hem configurat un grup promotor per tal de fer realitat la creació d´aquest espai, que també pretendrà sumar esforços per tal de fer pedagogia municipal sobre diferents temes i esdevenir així un instrument més al servei de la ciutat. Des d´aquí vull fer una crida per engrescar i convidar a tots aquells companys que han estat regidors i regidores d´aquesta ciutat a sumar-se a aquesta iniciativa i amb la seva experiència i interessant opinió ajudar-nos a fer-la créixer. A la fotografia, hi falten Montse Aliberch i Xavier Cervera. Felicitats a tots!
(foto:el9nou/jordi puig)